Krachtige visualisatie voor effectieve communicatie in productontwerp

Visualisatie is een belangrijk onderdeel van product ontwerp. Een ontwerp communiceer je beter met beeld omdat het snel duidelijker maakt wat je bedoeld met het ontwerp en welk uiterlijk en sfeer er bedoeld is. 

"Hoe bestaat het." was een een gevleugelde uitspraak van de oma van mijn partner. Vooral wanneer ze zich weer verbaasde over de mogelijkheden van de moderne technologie. Als ontwerper begeef ik me vaak in een tussenwereld van idee naar fysiek product. Het "bestaat" dus nog niet, maar wel in mijn hoofd. Hoe communiceer ik dat idee?

Visualisatie dus. Zowel conceptmatig voor ondersteuning van het ontwerp proces als fotorealistisch om klanten en investeerders te overtuigen.  Heb ik u kunnen overtuigen om eens met Laudea over de mogelijkheden te spreken? Neem dan contact met ons op.

Laudea hobby greenhouse

Foldable greenhouse voor hobby tuinders. Eigen product idee. 

Laudea Visualisaion Valves for Redpoint

Renderingen gemaakt voor catalogus en website van  Redpoint Valves.

Redpoint Valves wilde voor diverse marketing doeleinden afbeeldingen van de aflsuiters in hun het hele verkoopprogramma of van speciaal afsluiters die in het verleden zijn gefabriceerd. Ik heb met Keyshot fotorealistische afbeeldingen gemaakt die goed in een folder op website toe passen zijn. Zowel gesloten als opengewerkte modellen met een zo realistisch mogelijk uiterlijk. 

Rendering gemaakt voor Dutchcreen. Akoestische schermen samengebouwd tot een werkplek met privacy waarborg voor overheidsinstantie. . 

Rendering gemaakt voor Dutchcreen. Akoestische schermen samengebouwd tot een werkplek met privacy waarborg voor overheidsinstantie. . 

Laudea Visualisation Rendering Carbrand