Beeld zegt zoveel meer dan woorden.

Ontdek de kracht van visualisatie en laat uw ideeën tot leven komen!

"Hoe bestaat het." was een een gevleugelde uitspraak van de oma van mijn partner. Vooral wanneer ze zich weer verbaasde over de mogelijkheden van de moderne technologie. Als ontwerper begeef ik me vaak in een tussenwereld van idee naar fysiek product. Het "bestaat" dus nog niet, maar wel in mijn hoofd.

U herkent het waarschijnlijk. Vol van ideeën te zijn maar daarna volgt de uitvoering. Na een gedegen bedrijfsplan bestaat uw idee op papier. Er moeten "slechts" investeerders, collega's of klanten worden overtuigd. Dat lijkt eenvoudig maar probeer de aandacht van uw publiek maar eens vast te houden. Vooral op social media zijn beelden belangrijker dan tekst.  Ik maak het zelf ook regelmatig mee. Discussies over de tekst terwijl een beeld zo veel meer zegt. 

Wij kunnen uw product, dat nu nog in uw hoofd bestaat, levensecht laten lijken op beeld. Of tastbaar maken middels een model bijvoorbeeld in 3D geprint. Heb ik u kunnen overtuigen om eens met Laudea over de mogelijkheden te spreken? Neem dan contact op.

Laudea Visualisation Rendering Carbrand
Laudea hobby greenhouse

Opbergbare kas voor hobby tuinders. Een kas uit losse panelen en lichte materialen die in het winterseizoen eenvoudig opgeborgen kan worden. Hobby tuinders gebruiken een kleine kas veelal alleen de lente en zomerperiode met een uitloop in het najaar. En kas uit kunststof en andere lichte materialen is dan meestal voldoende. Deze materialen zijn echter kwetsbaar in de winter en onderhevig aan de elementen wanneer deze niet in gebruik is. Dit ontwerp van losse  panelen is eenvoudig te monteren en af te breken. 

Laudea Visualisaion Valves for Redpoint

Renderingen gemaakt voor catalogus en website van  Redpoint Valves.

Redpoint Valves wilde voor diverse marketing doeleinden afbeeldingen van de aflsuiters in hun het hele verkoopprogramma of van speciaal afsluiters die in het verleden zijn gefabriceerd. Ik heb met Keyshot fotorealistische afbeeldingen gemaakt die goed in een folder op website toe passen zijn. Zowel gesloten als opengewerkte modellen met een zo realistisch mogelijk uiterlijk. 

Rendering gemaakt voor Dutchcreen. Akoestische schermen samengebouwd tot een werkplek.