Herontdek de historie: laat Laudea je gebouw in oude glorie herstellen!

Leiden burcht 3D printed

Ben je nieuwsgierig naar de ware betekenis van een Leids gebouw? De historische binnenstad van Leiden herbergt talloze architectonische schatten. Als Industrial Design Engineer in Leiden heeft met name deze imposante ronde muur op een heuvel mijn aandacht getrokken. De robuuste muren lijken bijna alsof de ridders nog maar net zijn vertrokken. De Leidse Burcht ademt geschiedenis en biedt rustige momenten tijdens een wandeling rond de heuvel. Gedurende de coronapandemie heb ik daar vaak rondgelopen, genietend van een "koffie to go", waarbij ik het gebouw gedetailleerd heb bestudeerd. Vervolgens heb ik het met behulp van CAD-software gereproduceerd, wat diende als basis voor verschillende visualisaties. Nu is er zelfs een gedetailleerde 3D-print van beschikbaar.

Reconstructie van een ruïne.

Deze vorm van visualisatie opent deuren naar talloze mogelijkheden. Stel je eens voor dat je samen met historici een ruïne kunt visualiseren en presenteren aan de hand van prachtige foto's of een maquette.

Heb je zelf een gebouw dat je in zijn oude glorie wilt herstellen? Wil je met Laudea spreken over onze visualisatiediensten? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop. We staan klaar om met je te praten over de mogelijkheden.

Leiden Burcht