Michel Lausberg Design Engineer and founder Laudea

Mijn naam is Michel Lausberg en werk inmiddels 25 jaar als werktuigbouwkundig ingenieur en productontwikkelaar.

Als ontwerper en techneut wil ik graag bijdragen aan deze sterk veranderende wereld. Denk daarbij aan de duurzaamheid vraagstukken. "Sustainable Design" en "The right to repair" zijn thema's waar ik als ontwerper een grote bijdrage kan leveren. Ook "groene waterstof" is een goede stap ten behoeve van de energie transitie.  Mijn kennis en ervaring in de olie en gaswereld kan ik hier inzetten.

Ik heb Laudea opgericht om producten vanaf het begin te kunnen ontwerpen en uit te werken tot een produceer baar product.

Mijn ervaring is breed. Van kunststof producten, las frames en  plaatwerk, tot draai- en freesonderdelen. Zo heb ik in mijn vorige aanstelling cryogene afsluiters (Geschikt voor -196°C) ontworpen voor transport van vloeibare gassen zoals LNG. Voor deze werkgever heb ik ook visualisaties van diverse afsluiters voor de website gemaakt. 

Visualisaties zijn een onderdeel van mijn diensten, echter is het mijn overtuiging dat onze wereld niet gediend is met alleen mooie plaatjes voor sociale media. Het product moet ook fysiek gemaakt kunnen worden. Met Laudea kies je daarmee de ideale partner die een product van ontwerp tot eerste serie kan begeleiden.  Heb ik u kunnen interesseren voor mijn diensten? Ik ga graag met u persoonlijk in gesprek over de uitdagingen waar uw bedrijf voor staat en hoe ik mijn kennis en kunde kan inzetten om dit te verwezenlijken. Dit kan uiteraard ook middels beeldbellen met Skype of Zoom.